Вже другий рік поспіль студенти другого курсу спеціальності «Соціальна педагогіка» активно долучаються до відзначення Міжнародного дня захисту дітей у м. Ніжині. Волонтерський студентський загін під керівництвом доцента кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи Качалової Т.В. взяв участь у заходах, які проходили 01 червня 2016 року у межах програми святкування.

Розпочалося все з привітання дітей, які перебувають на лікуванні у Ніжинській міській лікарні. Для дітей було влаштовано справжній сюрприз, коли їх запросили в кімнату з казковими героями, різнокольоровими повітряними кульками та подарунками. Але, найголовніше, що вони отримали позитивні емоції, які сприятимуть швидкому одужанню!

А у другій половині дня в різних мікрорайонах Ніжина було організовано та проведено святкову програму «Забави нашого дитинства». Свято було організоване міською Службою у справах дітей за підтримки депутатів міської ради Охонька С.М. та Шалая О.В., які виступили з вітальним словом до дітей і батьків та роздали призи і солодкі подарунки. Студенти ж влаштували для дітей цікаве дійство з музикою, піснями, танцями, веселими конкурсами. 

Прочитано 696 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative