У зв’язку зі зміною вимог до кваліфікації вчителів і викладачів німецької мови в усьому світі Goethe-Institut розробив програму DLL - Вчимося навчати німецької, яка ґрунтується на сучасних досягненнях дидактики та методики викладання німецької мови та має на меті підвищення кваліфікації вчителів і викладачів німецької мови як іноземної.

Програма Goethe-Institut, спрямована на підвищення кваліфікації вчителів та викладачів німецької мови. Вона базується на сучасних досягненнях у галузі німецької мови як іноземної та інтегрує інноваційний підхід до підвищення кваліфікації – дослідження через діяльність.
Викладачі кафедри німецької мови Гніденко Ж.М., Куликівська Н.М. та Лєпухова Н.І. прийняли участь в семінарі Goethe-Institut з 24.06. 2017 – 28.06.2017 рр. з метою вдосконалення власних професійних компетенцій шляхом критичного аналізу педагогічних та дидактичних концепцій. Вони отримали можливість актуалізувати знання у галузі викладання та навчання іноземної мови, які були набуті у ВУЗі, та розвинути практичну методичну компетенцію з проблематики : «Перевірка, тестування, оцінювання».
На семінарі DLL було запропоновано завдання з систематичного спостереження та аналізу навчальної діяльності на основі відеозаписів практичних занять з іноземної мови у різноманітних країнах трьох континентів. У вересні 2017 р. тему завершить проект практичного дослідження, під час проведення якого учасники проаналізують заняття у індивідуально визначеному аспекті.

Прочитано 1009 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative