З 1 по 21 червня ігрові майданчики шкіл міста Ніжина радо зустрічали дітей, організовуючи для них цікаве та змістовне дозвілля. На базі гімназії №3, ЗОШ №10, міського ліцею та МВК №16 «Престиж» було розпочато роботу мовних таборів, які були запроваджені у межах  урядової програми «Рік англійської мови 2016 в Україні». У партнерській співпраці поєдналися вчителі шкіл, студенти, учні та викладачі.

До активного відпочинку школярів завітало навчання іноземних мов через діяльність та іншомовне спілкування. Колективні справи, змагання, театралізовані вистави, фестивалі, інсценування віршів та пісень – все це відбувалося англійською. Ранкова гімнастика  набула ознак сучасного танцю з  жартівливими словами. Ми ознайомилися з такою цікавою формою роботи під час проведення на факультеті іноземних мов проекту «English Language Retreat/GoGlobal Initiative», який здійснювався за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Викладачами НДУ було вирішено адаптувати найцікавіші з американських форм організації дозвілля до наших умов і використати їх в мовних програмах на різних етапах навчання іноземних мов. З метою підготовки до роботи в мовних таборах на факультеті іноземних мов було проведено п’ятиденний тренінг ознаками якого став неформальний рівень спілкування англійською. Разом із сертифікатом про проходження тренінгу, студенти навчилися проводити табірні заходи, зібрали велику кількість навчальних матеріалів, опанували інноваційні форми та методи виховної роботи.

Українська народна мудрість говорить, що краще один раз побачити аніж сто разів почути. Отже, пропонуємо наш маленький фотозвіт…

Хочемо подякувати за організацію літніх мовних таборів директорів та вчителів шків, які ділилися з нами професійним досвідом, сприяли впровадженню нових форм роботи, були членами журі, просто чудовими порадниками Для нас ваша допомога є дуже важливою і неоціненною, адже це був нас перший досвід вожатих.

Прочитано 811 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative