1 грудня 2016 року на факультеті іноземних мов Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя відбулась цікава і незабутня зустріч з поетом, композитором та піаністом Олексієм Кисельовим – надзвичайно талановитою і приємною людина. Його вірші проникливі та зрозумілі. В них оспівується прекрасне почуття кохання та любові до усього живого. Під час зустрічі Олексій не лише зачитав свої твори, а ще й поспілкувався зі студентами. Відповівши на їхні запитання, він із захопленням  розповідав деякі життєві історії, більшетого, поділився секретами створення віршів і написання музики. Самобутній поет захоплююче розповів про своє натхнення, а також про те, коли і де йому найзручніше писати вірші.  Після зустрічі з ним студенти зрозуміли, що вірші пишуться не лише сидячи за столом, а й в будь-яких інших місцях: в транспорті, на природі, з громадських місцях. Адже справжній талант ніким і нічим не обмежується. Олексій продемонстрував нам процес створення віршів таким чином: сів за стіл і запропонував назвати декілька слів, які були в той момент у нас на думці (ці слова підкреслені). Просто на наших очах поет створив маленький віршований шедевр. 

Душа звучит.

И капельки звучат.

А музыка ? Рождается любовью.

Она сквозит во взглядах и сердцах,

Опережая наши мысли болью.

Хотілось би звернути увагу не лише на його вірші, а й на його музику, адже вона пронизує тіло чуйністю та ніжністю. Коли студенти слухали гру Олексія на роялі, у залі панувала цілковита тиша, лунала лише музика. Кожен хотів знайти себе в мелодіях, які лунали. Йморірно, це вдалося усім без винятку.

Творчість Олексія – це не просто захоплення, а й стиль життя. Той стиль, яким би він хотів поділитися з усім світом, саме тому він з радістю давав певні настанови та рекомендації тим, хто хоче пов’язати своє життя з творчістю.

Дуже приємним та неочікуваним для студентів став його подарунок: кожному присутньому було підписано подаровану збірку віршів.

Прочитано 996 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative