26 жовтня 2021 р. відбулася чергова Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, магістрів та молодих науковців «Сучасне дошкілля: актуальні проблеми, досвід, перспективи розвитку». Вона започаткувалася кафедрою дошкільної освіти Ніжинського державного університету у вересні 2014 року як щорічна інтернет-конференція студентів і молодих науковців та приурочувалася до Всеукраїнського Дня дошкілля.

У конференції (проводилася в режимі online) взяло участь 68 науковців, доповіді 51 учасника надруковано у збірнику наукових статей конференції. Географія участі у цьогорічній конференції є досить широкою – Херсон, Тернопіль, Кривий Ріг, Ніжин, Переяслав-Хмельницький та інші міста України.

Тематика наукових доповідей та статей учасників конференції стосувалася питань використання потенціалу дитячої гри в освітньому процесі закладу дошкільної освіти, формування засад здорового способу життя у дітей; іншомовного розвитку дошкільників; формування у дітей вокальних навичок; соціалізації дошкільників, розвитку їхніх творчих здібностей та багатьох інших проблем.

За результатами участі у Всеукраїнській науково-практичній Інтернет-конференції студентів, магістрів та молодих науковців «Сучасне дошкілля: актуальні проблеми, досвід, перспективи розвитку» її учасники отримали відповідні сертифікати.

 

доцент кафедри дошкільної освіти
Матвієнко Світлана Іванівна,
відповідальна за наукову роботу кафедри

Прочитано 291 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative