6 листопада 2018 викладач Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, факультету психології та соціальної роботи спеціальності «Початкова освіта» Киричок Інна Іванівна організувала своїм студентам групи ПА-31 та ПОск-21 можливість провести пробний урок із української мови в 3-А класі в Ніжинському навчально-виховному комплексі № 16 "Престиж".

Артюх Надія проводила урок на тему: «Антоніми. Ознайомлення з найпоширенішими фразеологізмами». Завдяки спільним зусиллям Інни Іванівни, Марії Павлівни (класний керівник 3-А класу) та Артюх Надії урок пройшов  на належному рівні. Після проведення заняття відбувся його аналіз за традиційно прийнятною схемою: спочатку самоаналіз Надії, потім рецензентами виступили всі студенти, потім Марія Павлівна, останнє слово лишилося за Інною Іванівною.

Студенти групи ПА-31 та Поск-21 щиро вдячні Киричок Інні Іванівні, керівництву школи, класному керівникові Марії Павлівні та учням 3-А класу за можливість пережити справжні емоції під час проведення «реального» уроку, ми щиро сподіваємося, що такі моменти ще будуть у нашому навчальному процесі. Упевнені, що такі пробні уроки дають поштовх для професійного зростання у такій нелегкій справі, якою є вчителювання.

                                      Автор: Насилівська Ірина Володимирівна

                                      Студентка групи ПА-31

Прочитано 892 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative