5 квітня 2024 року відбулося заняття з методики викладання іноземної мови зі студентами 2-го курсу Освітньо-професійної програми «Середня освіта. Англійська мова та зарубіжна література» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, яке відвідала випускниця Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, вчитель англійської мови Ніжинської гімназії №2 Ніжинської міської ради, ментор ОК «Навчальна практика (з відривом від теоретичного навчання)» Ірина Скалозуб.

Заняття пройшло в онлайн-форматі, що дало змогу організувати зустріч із педагогом, незважаючи на її щільний розклад, та залучити максимальну кількість студентів до обговорення ефективних активностей, спрямованих на формування англомовної мовленнєвої компетентності в говорінні.

Проведення заняття саме ментором ОПП було надзвичайно важливим, оскільки студенти мали можливість переконатися в високій теоретичній підготовці свого вчителя-наставника, заняття якого вони спостерігають та використовують під час мікровикладання на навчальній практиці, поділитися власними думками та взяти участь у дискусії. 

Усі учасники заняття отримали цінний досвід та знання, які допоможуть їм у майбутній професійній діяльності.

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative