22 березня 2024 року став початком нового етапу в університетському житті, коли два престижних навчальних заклади - Бердянський державний педагогічний університет та Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя - з'єднали зусилля для втілення спільного проєкту COUL (Collabarative Online University Learning). Цей проєкт, започаткований у межах двостороннього договору про співробітництво, спрямований на організацію дистанційної академічної мобільності студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за моделлю COIL (Collaborative Online International Learning).

Ключовими учасниками цього заходу є студенти 2-х курсів обох університетів, які навчаються за спеціальністю 014 "Середня освіта", зі спеціалізацією 014.021 "Англійська мова та література". Керівниками проєкту виступають Ірина Школа з Бердянського державного педагогічного університету та Вікторія Смелянська з Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя.

Перше заняття, яке відбулося на платформі Zoom, було насиченим та захоплюючим. Викладачі провели ряд інтерактивних вправ, спрямованих на організацію командної роботи та активну участь студентів. Особлива увага була приділена цілям проєкту, а також студенти мали змогу поділитися інформацією про себе та спілкуватися у групах.

В Ніжинському державному університеті зазначений проєкт реалізується в рамках вивчення ОК "Методика викладання іноземних мов” з фокусом на темі "Teaching speaking". Це відкриває перед учасниками безліч можливостей для взаємодії, вдосконалення вмінь та навичок, а також для вивчення нових аспектів педагогічної практики.

Наступні зустрічі проєкту COUL обіцяють бути ще більш насиченими та продуктивними, відкриваючи нові горизонти співпраці та розвитку для обох університетів. Цей проєкт слугуватиме важливим кроком у поглибленні міжвузівських зв'язків та підвищенні якості освіти в Україні.

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative