Колектив кафедри педагогіки, початкової освіти, психології та менеджменту щиро вітає переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з психології серед студентів педагогічних спеціальностей першого бакалаврського рівня вищої освіти!

8 березня 2024 року в Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя онлайн-режимі відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з психології за участі студентів 2 курсу спеціальності СО (середня освіта) та студентів 1 курсу спеціальності ПО (початкова освіта). Загальна кількість учасників склала 30 осіб, серед яких:

2 студенти спеціальності Середня освіта (Німецька мова),

4 студенти спеціальності Середня освіта (Англійська мова),

5 студентів спеціальності Середня освіта (Історія),

2 студентів спеціальності Середня освіта (Українська мова та література);

2 студенти спеціальності Середня освіта (Біологія),

4 студенти спеціальності Середня освіта (Математика),

1 студент спеціальності Середня освіта (Географія),

3 студенти спеціальності Середня освіта (Інформатика),

7 студентів спеціальності Початкова освіта.

Склад журі був представлений викладачами кафедри педагогіки, початкової освіти, психології та менеджменту: доценти Горянська Анжела Михайлівна, Пісоцький Вадим Петрович та старший викладач Король Володимир Степанович.

Завдання з олімпіади були двох типів: проблемні та тестові (репродуктивні). Проблемні завдання були покликані виявити системне володіння матеріалом навчального курсу, вміння мислити самостійно, творче. Саме ґрунтовні відповіді на всі чотири проблемні психологічні задачі стали головним критерієм визначення переможця і призерів І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з психології серед студентів педагогічних спеціальностей першого бакалаврського рівня вищої освіти:

1 місце - Стець Катаріна СОМ-21;

2 місце - Рєзник Максим СОІн - 21;

3 місце - Ромащенко Каміла ПО-11.

Щиро вітаємо переможців і учасників олімпіади, бажаємо їм творчого натхнення у навчанні, подальших наукових звершень, успішної реалізації амбітних життєвих планів і проектів!

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative