11 та 14 березня 2024 року на базі кафедри педагогіки, початкової освіти, психології та менеджменту відбувся І тур Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 073 Менеджмент, участь у якому взяли здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти.

До складу комісії входили доценти кафедри Новгородська Юлія Григорівна, Самойленко Олена Володимирівна та Щотка Оксана Петрівна. Також були запрошені стейкхолдери: Несклада Світлана Григорівна (директор Ніжинської гімназії № 13, Ніжинської міської ради), Андрієць Валентин Дмитрович (директор Товариства з обмеженою відповідальністю фірма «ЛАКС», радник Ніжинського міського голови з питань волонтерської роботи, підприємництва та медицини), Шкурко Микола Пантелійович (голова Асоціації «Об’єднання підприємств Ніжинщини», генеральний директор Товариства з обмеженою відповідальністю «Просвітньо-виробничо-комерційна фірма «Сяйво»), Жадько Олег Володимирович (начальник Відділу  житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, енергетики та захисту довкілля Ніжинської РВА).

Мета олімпіади полягала у виявленні студентів, націлених на науково-дослідну діяльність, покращенні їхньої компетентності, підвищенні  інтересу студентів до майбутньої професійної діяльності, сприянні  формуванню професійної свідомості майбутніх фахівців.

Завдання олімпіади включали кілька блоків, які вимагали наявності не лише конкретних знань з теорії освітнього менеджменту, стратегічного управління закладами освіти та психології управління, а й критичного мислення, творчого підходу до вирішення практичних завдань:

  • 1 блок – тестові завдання;
  • 2 блок – розв’язання кейсів, які спрямовувалися на формування практичних навичок роботи з інформацією, умінь визначати проблему та аналізувати альтернативні варіанти її вирішення;
  • 3 блок – розробка та презентація проєкту, в ході якої учасники демонстрували своє бачення перспектив управлінської діяльності на основі сучасних освітніх технологій та інновацій.

Відповіді учасників олімпіади на поставлені запитання членів журі щодо презентованого проєкту були переконливими, лаконічними та змістовними. Кожне завдання журі оцінювало згідно розроблених критеріїв. Особлива увага зверталася на змістовність презентованого матеріалу, його відповідність темі, грамотне композиційне структурування, лаконічність, оригінальність і доступність сприйняття; рівень візуалізації.

За результатами студентської олімпіади учасники були відзначені і нагороджені дипломами:

І місце - Лук’яненко Микола Миколайович;

ІІ місце - Ляшиченко Андрій Ігорович та Сороколіт Владислав Вікторович.

 

Вітаємо наших учасників і бажаємо їм подальших професійних злетів і перемог!

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative