Підсумок наукового 2023 року для кафедри виявився надвдалим! За комплексом показників було здобуто диплом першого ступеня в університетському конкурсі «Кафедра року» серед кафедр гуманітарного спрямування.

Цілком заслужено, адже протягом 2023 року кафедрою було організовано і проведено 9 наукових конференцій та інших представницьких наукових заходів, в т. ч. три за кордоном – у Польщі та Великобританії. Науково-педагогічні працівники кафедри були задіяні більше, ніж у 10 проєктах різного рівня, виступали експертами Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти та Національного фонду досліджень України. Було видано зарубіжну колективну монографію спільно з польськими колегами, більше 30 наукових статей у фахових виданнях, 36 тез, 5 навчально-методичних посібників та ін.

Студенти спеціальностей кафедри взяли участь у 34 конференціях різного рівня, здійснили 148 наукових публікацій самостійно та у співавторстві з науковими керівниками, ставали призерами всеукраїнських фахових конкурсів, переможцями університетських етапів олімпіад та наукових конкурсів тощо. Ця перемога співпала ще й із завершенням 5-річної наукової теми кафедри, звіт про виконання якої був затверджений Вченою радою університету. Вже зареєстрована нова тема, а отже кафедра має дивитись у майбутнє і залишатись конкурентноздатною в науковому просторі.

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative