14 лютого – чудова нагода подякувати ЗСУ та розповісти їм про свої теплі почуття, оскільки в цей день ми відзначаємо не лише День закоханих, але й Міжнародний день дарування книг. Ми переконані, що війна не стоїть на заваді інтелектуального життя, оскільки лави ЗСУ поповнило багато освічених людей, зокрема, студентів, науковців, митців, які мають потребу розвиватися  навіть під час війни.

Крім того, читання на фронті є чи не єдиним способом  розслабитися та відволіктися від напруженого бойового дня. Подарувати книжки нашим захисникам – найменше, що ми можемо для них зробити. І водночас – це те, що під силу кожному з нас. Колектив бібліотеки НДУ імені Миколи Гоголя ретельно підбирав книги, аби до рук військових потрапили тільки такі твори, які здатні викликати приємні емоції та навіяти добрі думки. Ми вважаємо, що підтримати військових можна у різний спосіб. І це не означає, що книги мають замінити зброю. Але впевнені, що перемагає не зброя, а люди, які зараз захищають нас від російського окупанта. І безсумнівно − сила слова множить силу зброї. Ми любимо ЗСУ за відчуття захищеності, за гордість, яка переповнює нас коли бачимо наших красенів! Любимо, за те, що знаємо особисто реальних хлопців та дівчат, яких не лякають труднощі, коли запитуєш: «Як ви?» Вони відповідають: «Ми просто робимо свою роботу».

Хлопці, які з перших днів повномасштабного вторгнення боронять незалежність нашої держави і водночас є студентами нашого університету, дуже дякують працівникам бібліотеки та всім причетним до благодійної ініціативи, а саме, доктору педагогічних наук, професору, завідувачу кафедри літератури, методики її навчання, історії культури та журналістики Юрію Івановичу Бондаренку та голові первинної профспілкової організації НДУ імені Миколи Гоголя Олексію Олеговичу Лейберову. Подаровані книги поїдуть далі, до захисників, які мужньо тримають наші кордони.

Сьогодні, 14 лютого, триває 721 день героїчного спротиву українського народу російському воєнному вторгненню. Дякуємо кожному захиснику України за відвагу, мужність, за кожен новий день. Низький уклін усім, хто боронить наше життя, нашу землю і небо.

Підтримуємо Збройні Сили України та віримо у Перемогу!

Разом – ми сила!

Все буде Україна!

Прочитано 90 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative