7 лютого 2024 року відбулася зустріч студентів-практикантів ОП Середня освіта. Англійська мова та література з вчителем-методистом НВК №16 «Престиж» Тетяною Геннадіївною Шостак.

Проєкт «Методична майстерня вчителя» має на меті допомогу студентам-практикантам в організації освітнього процесу з англійської мови. Вчитель-майстер ділиться досвідом з різних актуальних проблем: як можна використати римовані форми та вірші для навчання, які види мовленнєвої діяльності можна розвивати, на що звернути увагу, щоб забезпечити максимально ефективну роботу з матеріалом – було предметом обговорення на цій зустрічі.

Традиційними вже стали заняття у Майстерні, де навчають організовувати роботу у парах та малих групах, демонструють техніки та прийоми іншомовного спілкування учнів різних вікових груп, знайомлять з підходами до використання краєзнавчого матеріалу на уроках англійської мови. Формат зустрічі залежить від умов навчання у школі: були як  дистанційні семінари, так і робота в аудиторії.

Ця зустріч була першою у цьому навчальному році. Сподіваємося на можливість подальшого обговорення секретів методичної майстерності вчителя та студентів.

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative