30 січня у стінах Гоголівського університету відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам-магістрам.

Традиційно з вітальним словом звернувся ректор Ніжинського державного університету Олександр Самойленко. Він привітав випускників з цим важливим і довгоочікуваним для них днем, який став новою підкореною вершиною на їхньому життєвому шляху. Олександр Григорович у своєму вітальному слові згадав студентів, які могли бути тут, у цій урочистій залі, проте, на жаль, вони поклали своє життя заради нашого спільного щасливого майбутнього. Він оголосив хвилину мовчання й зауважив, що нині 20 студентів боронить нашу країну. А випускникам побажав успіхів у їхній професійній діяльності на новому етапі їхнього життя. Ці слова були сповнені вдячності та гордості за кожного і кожну.

З нагоди цієї події на захід завітали Ніжинський міський голова Олександр Кодола та почесний громадянин міста Ніжина, депутат Ніжинської міської ради, випускник Ніжинської вищої школи Володимир Мамедов. Вони привітали випускників із їхнім по-справжньому особливим днем і разом із ректором університету вручали дипломи магістрам.

До урочистих вітань також долучився декан факультету філології, історії та політико-юридичних наук Володимир Мартиненко та голова профкому студентів Сергій Іванюк.

Вручення дипломів — це не лише завершальний етап у навчанні магістрів, а й визначна подія для всієї університетської спільноти. Півтора роки навчання в навіки залишаться в памʼяті випускників і стін славетного Ніжинського державного університету.

Це була бентежна мить як для магістрів, так і для всіх присутніх у цій залі. Відтепер на випускників Ніжинського державного університету чекає новий етап життя, сповнений можливостями й викликами.

Фото з вручення за посиланням.

Прочитано 136 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative