Серед переможців університетських наукових конкурсів «Кафедра року–2023» та «Науковець року університету–2023» є й кафедра педагогіки, початкової освіти, психології та менеджменту (завідувач кафедри, професор Наталя Лосєва).

Кафедра посіла ІІІ місце серед кафедр гуманітарного спрямування, також відзначені окремі члени колективу кафедри – доцент Тетяна Гордієнко (ІІІ місце серед кращих науковців гуманітарного спрямування), доцент Артур Бобро (кращий молодий науковець 2023 року), доцент Олена Філоненко (за успіхи у науковій роботі зі студентами 2023 року).

Колектив кафедри, шануючи кращі традиції попередників, надає пріоритетного значення науково-дослідній роботі, підготовці молодих вчених на бакалаврському, магістерському та докторському рівнях, популяризації досягнень ніжинської педагогічної наукової школи, яка сформувалася кілька десятиліть тому.

Відзнака кафедри - це відзнака спільної праці і безцінного внеску кожного члена кафедри у спільну справу колективу, в якому хочеться працювати, ділитися радістю і підтримувати атмосферу добрих посмішок. Дякуємо колективу за чесну і відповідальну роботу, за ентузіазм, старанність, прагнення до успіху, самовіддачу.

Нехай воля і бажання працювати ведуть кафедру до нових перемог і досягнення поставлених цілей.

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative