Січень як початковий місяць календарного року – це час визначення пріоритетних завдань на короткострокову перспективу та планування стратегічних цілей на середньострокову перспективу.

Університет відіграє помітну роль у житті громади, Ніжинського району та Чернігово-Сіверського регіону, тому не дивно, що на початку січня до закладу завітали заступник голови Чернігівської ОВА Іван Ващенко та начальник Ніжинської РВА Григорій Ковтун, щоб обговорити з адміністрацією університету перспективи співпраці та взаємодії у найбільш важливих для області напрямах.

Про стан справ в університеті в умовах війни, безпекову ситуацію в навчальних корпусах і гуртожитках закладу, досягнення колективу в освітній, науковій і культурно-просвітницькій діяльності розповів поважним гостям ректор університету Олександр Самойленко.

Великий інтерес у Івана Олександровича та Григорія Костянтиновича викликала діяльність психологічної служби університету, з якою їх познайомила доцент Оксана Щотка, та специфіка підготовки фахівців-психологів і соціальних працівників, волонтерська робота викладачів і студентів, яку висвітлив декан факультету педагогіки, психології, соціальної роботи і мистецтв Олексій Тимошенко.

Під час зустрічі обговорили питання пов’язані із соціальним захистом ветеранів, можливістю проведення психологічної та фізичної реабілітації захисників України і членів їх родин на базі університету. Присутні зазначили над чим потрібно працювати у цьому напрямі в громадах Ніжинського району, а також домовилися про підготовку фахівців університету пропозицій для ОВА щодо необхідності співпраці влади та громадськості в царині підтримки психічного здоровʼя жителів Чернігівської області.

Рухаємося до Перемоги разом!!!

 

Прочитано 56 разів
теги

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative