У професійній підготовці здобувачів другого (магістерського) рівня спеціальності 012 Дошкільна освіта стрижневим є виконання наукового дослідження – кваліфікаційної роботи. Навчальним планом передбачені відповідні етапи у виконанні цього відповідального і складного науково-професійного завдання.

У першому семестрі – це виконання курсової роботи – наукового доробку, де магістрант, під керівництвом наукового керівника, розпочинає виконання кваліфікаційної роботи і здійснює це на теоретичному рівні. У цій аналітико-узагальнюючій роботі магістрантів скеровують у їх дослідницькому пошуку наукові керівники.

Така науково-дослідницька робота завершується оформленням теоретичного рівня її виконання - курсовим проєктом з обов’язковим публічним захистом.

22 грудня відбувся такий захист у здобувачів другого (магістерського) рівня, денної форми навчання, де звучали різноманітні доповіді з глибоким теоретичним обґрунтуванням досліджуваної проблеми, з аналізом, узагальненням і ґрунтовими науковими висновками.

Обрамлені майстерно побудованими виступами, відповідно до вимог до публічного виступу та мовленнєвої техніки виступаючого, засвідчили високий рівень виконання і захисту магістрантами першого року навчання курсових робіт.

Вітаємо магістрантів денної форми навчання спеціальності 012 Дошкільна освіта з вдалим науковим стартом! Успіхів та високих наукових здобутків!

Допис підготувала,

канд.пед. наук, доцент кафедри дошкільної освіти

Ніна Пихтіна

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative