4 грудня 2023 у Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя відбувся традиційний волонтерський форум «Платформа молодіжних змін через практики волонтерства: Життєстійкість в дії». Захід проходив за активної співучасті викладачів та студентів кафедри соціальної роботи і соціальної педагогіки. В стінах університету було зібрано учнівську, студентську молодь, активістів, небайдужих людей міста Ніжина. У межах програми форуму пройшли цікаві тренінги, які покликані допомогти розвитку лідерських якостей, мистецтву тайм-менеджменту, навичкам відновлення життєвого ресурсу — багатьох умінь, необхідних в нинішніх умовах діяльності волонтерів та молоді!

У перерві на гостей чекали смаколики, кава та можливість ознайомитися з діяльністю волонтерських організацій Ніжина на Алеї волонтерських команд. Наша студентська волонтерська група "ЧАС ДЛЯ НАС" взяла активну участь та змогла поділитися своїм 7-річним досвідом волонтерства в місті. А також 15 волонтерів з числа студентів спеціальності 231 "Соціальна робота" були задіяні на різних локаціях.

Дякуємо за визнання волонтерської діяльності нашої групи "ЧАС ДЛЯ НАС" та за відзнаку Софії Демчук, студентки 4 курсу спеціальності 231 Соціальна робота, як однієї з найактивніших волонтерок серед студентської спільноти!

Г. Бянка

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative