21 листопада у читальній залі Гоголівського корпусу відбувся XXI кубок факультету педагогіки, психології, соціальної роботи та мистецтв з гри «Що? Де? Коли?».

Ось вже 21 рік, незважаючи на виклики та перешкоди, у нашому університеті проходить турнір з інтелектуальних видів спорту, який став доброю традицією та візитівкою факультету. В цьому році захід проходив під гаслом «модернізовано-стабільного», грандіозного «інтелектуального герцю» бакалаврів, магістрантів, аспірантів та викладачів. Всього у заході взяли участь 10 команд, серед яких першість отримала збірна команда студентської ради – «Квіз Круїзерс». ІІ місце у команди «Маленький гвинтик», ІІІ місце посіла команда «Наполеон». Команда кафедри теж була представлена викладачами на чолі з проф. Криловцем М.Г., але в цьому році не змогли повторити успіхи попередніх років.

Захід відбувся за підтримки голови профкому студентів Сергія Іванюка та активної участі студради факультету.

Вкотре переконуємось, що інтелектуальні ігри є чудовим способом об’єднати нашу академічну спільноту в атмосфері дружніх змагань, а результатом цього є незабутній досвід командної гри, демонстрація рівня ерудиції, а для переможців – відзначення подарунками та грамотами від профкому студентів.

Л.Клименко

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative