19 грудня ректор університету Олександр САМОЙЛЕНКО та директор Товариства з обмеженою відповідальністю фірма «ЛАКС» Валентин АНДРІЄЦЬ підписали угоду про співробітництво.

Як зазначив Олександр Григорович у ході зустрічі: «Університет зацікавлений у співпраці з українським патріотичним бізнесом, у спільній практичній підготовці фахівців для нашого Чернігово-Сіверського краю. За майже 30 років плідної діяльності ТОВ фірма «ЛАКС» здобула повагу й авторитет серед аптечних колективів, медичних організацій і фармацевтичних компаній у Чернігівській області та далеко за її межами, тому величезний досвід, набутий колективом фірми, буде вкрай корисним для наших студентів з фармації, менеджменту, хімії і, навіть, перекладацьких спеціальностей. Спільними зусиллями ми здолаємо ворога і відновимо нашу державу».

Зі свого боку, Валентин Дмитрович висловив впевненість у плідності співпраці, висловив зацікавленість у спільній якісній підготовці фахівців для регіону та готовність активно долучитися до практичної складової освітнього процесу.

Крім того, керівниками знайшли принципове порозуміння і в питанні матеріального стимулювання студентів університету грошовими преміями, починаючи з 2024 року. Дякуємо за те, що свідомий бізнес в умовах війни не стоїть осторонь проблем підтримки молоді і дбає про наше майбутнє. Рухаємося разом до Перемоги!

Прочитано 123 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative