9 грудня 2023 року на базі Університету «КРОК» відбулися загальні збори ВГО «Інноваційний університет», к яких брали участь ректор університету Олександр Самойленко та перша проректорка Оксана Тарасенко.

Засідання розпочалося з вітальних слів Президента Міжнародного фонду досліджень освітньої політики пана Тараса Фінікова та Голови Ради молодих вчених при Міністерстві освіти і науки України пані Олеся Ващук.

Під час зборів учасники заслухали та затвердили Звіт про діяльність за 2023 р., Положення про Вчену раду та її склад, обговорили планування діяльності на 2024 р.

Серед перспективних заходів — проведення зимової школи у 2024 р., подальша інтернаціоналізація ВГО «Інноваційний університет», просування ВГО на сайтах і в соціальних мережах ЗВО – учасниць.

Слід зазначити, що щорічно ВГО «Інноваційний університет» проводить чи виступає співорганізатором проєктів, конференцій, круглих столів, вебінарів. Так, у 2023 році було реалізовано 4 проєкти, проведено більше 10 Міжнародних і Всеукраїнських конференцій, серію вебінарів та наукових семінарів.  Низка заходів вже стали традиційними та брендовими для освітянської спільноти – це Міжнародний освітньо-науковий проєкт «Інноваційний університет та лідерство», зимова і літня школи підвищення кваліфікації, які щорічно об'єднують педагогічних і науково-педагогічних працівників з метою розвитку лідерського потенціалу в науковому та освітньому просторах.

Прочитано 97 разів
теги

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative