10 грудня у спортивній залі НДУ відбувся вдруге відбувся Відкритий кубок Ніжинського університету з волейболу. Впевнені, що ця традиція продовжуватиметься й надалі.

Цього року на паркеті змагалися жіночі команди, а саме:

  • Збірна НДУ
  • Збірна Агротехнічного коледжу
  • КДЮСШ
  • «Жоржини»

Усі команди представляли Ніжин і грали по коловій системі. У результаті переможницями кубка стала збірна команда НДУ, срібло вибороли «Жоржини», а бронзовими призерами стала команда Агротехнічного коледжу.

Ректор університету Олександр Самойленко подякував командам за участь та підкреслив, що жіночий волейбол у Ніжині — це про традиції. І неабияк тішить те, що вони продовжуються. Голова профкому Сергій Іванюк своєю чергою анонсував можливість проведення чемпіонату Ніжина з волейболу. Він зазначив, що про це вже ведуться перемовини з відділом з питань фізичної культури та спорту Ніжина.

Наприкінці кубку відбулося нагородження переможців та призерів змагань. MVP турніру стала гравчиня збірної НДУ Маргарита Лук’яненко.

Відкритий кубок Ніжинського університету з волейболу відбувся за підтримки ректора НДУ Олександра Самойленка та профкому студентів.

Фото з турніру тут

Прочитано 117 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative