В рамках договору про співпрацю з Освітнім центром «Ідея» (м.Ніжин) для здобувачок 2 та 3 курсів ОП «Початкова освіта» відбулась цікава і насичена зустріч з пані Галиною, заступницею директора, тренеркою курсу «MENTANIUM» та «Цеглинки емоцій», розробницею АРТ-терапевтичних занять з дітьми та батьками.

Людство «переварило» вже не одну теорію і гіпотезу про те, що може гарантувати досягнення всіх цілей. Але однією з найбільш сильних виявилася ідея емоційного інтелекту. Загалом про людину можна сказати, що вона володіє високим емоційним інтелектом, якщо вона залишається врівноваженою в будь-якій ситуації і добре вміє взаємодіяти з емоціями оточуючих.

З наближенням заліково-екзаменаційної сесії актуальним стало підвищення обізнаності здобувачок освіти щодо питань емоційного інтелекту, тому покомунікували щодо того, в яких сферах необхідні навички володіння емоційним інтелектом, потренували уміння керування власними емоціями, уміння калібровки, аналізу та інтерпретації емоцій. Озвучували і шифрували емоції, відстежували власні емоційні реакції, будували настрій, велетнів гніву і радості, познайомились з широким спектром інструментів для формування емоційного інтелекту.
Пані Галина поділилась досвідом навчання дітей умінням проявляти і розуміти власні емоції або емоції іншої людини, з досвідом ширшого погляду на звичні ситуації, на власні емоції та способи реагування.

Інформацію підготувала доц. Тетяна Гордієнко

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative