16 листопада 2023 року на кафедрі біології Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя в рамках науково-методичної співпраці з Сумським національним аграрним університетом відбулась гостьова лекція 16 листопада 2023 року на кафедрі біології Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя в рамках науково-методичної співпраці з Сумським національним аграрним університетом відбулась гостьова лекція кандидата технічних наук, доцента, завідувачки кафедри технологій та безпечності харчових продуктів Самійлик Марини Михайлівни на тему «Особливості крафтового виробництва харчової продукції», якою започатковано цикл гостьових лекцій, присвячений сучасним тенденціям та основним проблемам розвитку ринку харчової продукції в Україні.

Після лекції слухачі активно ставили питання та жваво обговорювали разом із доповідачем проблеми та перспективи розвитку крафтового виробництва в Україні. Особливо активну участь взяли студенти освітньо-професійної програми «Харчові технології та харчування людини» спеціальності 181 Харчові технології.

У зустрічі брали участь викладачі, аспіранти, магістранти та студенти. Зустріч пройшла у дружній атмосфері. Дякуємо Марині Михайлівні за цікаву доповідь та всім присутнім за активну участь.

Прочитано 106 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative