22.11.2023 здобувачі вищої освіти спеціальності 012 Дошкільна освіта разом з доцентом кафедри Лісовець О.В. відвідали майстер-клас «Наскельний живопис».

Кожен учасник, поринувши в історію наскельних малюнків та розглянувши їх зображення, зміг відобразити їх власноруч на камінцях. Студентки відчули неймовірний світ розпису, надихнулись доброзичливою атмосферою відділу Музей природи Приостер’я та щирістю і професіоналізмом його працівників. Дякуємо шановним науковим співробітницям НКМ ім. І. Спаського, Козоріз Анастасії Володимирівні та Карпенко Анні Анатоліївні.

Творча робота плавно перейшла в пізнавальну екскурсію "Природа Приостер'я". Тарасенко Лариса Іванівна, завідувачка відділу Музей природи Приостер’я, не залишить байдужим до рослинного та тваринного світу жодного відвідувача. Її неймовірно цікава та ґрунтовна розповідь про знайдені рештки величезних мамонтів на Ніжинщині, полювання на них захопила студентів. Не менш цікавим було дізнатися й про весь рослинний та тваринний світ нашого регіону. Щиро дякуємо Ларисі Іванівні! Така спільна творчо-пізнавальна діяльність здобувачів з фахівцями НКМ ім. І. Спаського є важливим підґрунтям у формуванні майбутніх вихователів ЗДО.

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative