Викладачі кафедри педагогіки, початкової освіти, психології та менеджменту Надія Білоусова, Олена Філоненко, Тетяна Гордієнко, Артур Бобро, Інна Киричок та здобувачка першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, голова студентської ради університету Ірина Кириєнко долучилися до ініціативи МОН України спільно з ChangeX та The LEGO Foundation з відновлення освітнього процесу «Школо, ми разом!», метою якого є:

  • забезпечення комфортних умов для навчання,
  • стимулювання дорослих зробити дитинство дітей яскравішим
  • створення можливостей для гри в різних куточках України.

Минулого року такі партнерські ініціативи «Створімо світ гри і дитинства» успішно реалізовувалися у США, Великій Британії, Бразилії, Ірландії та ще п’яти країнах світу, а тепер така можливість з’явилася і для України!

Команда кафедри почала працювати з кінця липня: вивчали інформацію, обирали проєкти, створювали заявки, постійно збиралися на обговорення.

Наполеглива робота принесла чудовий результат -  фінансування  3 шикарних проєктів: "Ігроленд", "Чарівний хаб", "Мандрівники в світі роботів з Lego". На даний момент уже почалася реалізація першого проєкту "Ігроленд" для ніжинських дітлахів, у якому активну участь беруть студенти 3 курсу спеціальності 013 Початкова освіта, а допомагають їм студенти 2 і 4 курсів.

Вітаємо творчу команду з успішним стартом і бажаємо творчого натхнення на шляху  до здійснення дитячих мрій!

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative