3 листопада 2023 року відбулося бінарне заняття з дисциплін "Управління проєктами в ІТ-галузі" та "Гнучкі методи розробки програмного забезпечення" для студентів спеціальності 122 Комп'ютерні науки першого та другого рівнів вищої освіти, на яке був запрошений професіонал-практик, senior project manager Тарас Фасоля. Тема заняття: "Проєктний менеджмент. Ролі та відповідальність".

Тарас Анатолійович поділився своїми знаннями і багаторічним досвідом роботи на посаді проєктного менеджера в українських продуктових ІТ-компаніях, розповів про практичні аспекти цієї професії, розкрив сучасні виклики та тенденції у галузі розробки програмних продуктів в Україні.

Студенти дізналися про особливості роботи в команді аутсорсингових та продуктових компаній, розглянули можливі ролі в команді, що працює над створенням програмного продукту, та їх відповідальності, логіку взаємодії проєктного менеджера з командою, жорстку, м'яку та гнучку матриці, детально розібрали трикутник проєктного менеджменту на практичних прикладах.

Тарас Анатолійович розкрив практичні приклади свого робочого досвіду та ділові історії успіху, що можуть бути надзвичайно корисними для майбутньої роботи наших студентів в ІТ-компаніях. Учасники мали можливість розглянути конкретні кейси виконання проєктів та методології, які успішно застосовуються в реальних умовах. Підтвердженням цікавості студентів до теми заняття і практичного досвіду спікера стали численні запитання студентів.

Зустріч пройшла у дружній і відкритій атмосфері. Ми вдячні Тарасу Анатолійовичу за цінну зустріч та вклад у розвиток наших студентів. Завдяки такому спілкуванню студенти Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя здобувають знання про практичний досвід та інсайти, які мають важливе значення для майбутнього працевлаштування і розвитку.

 

доцент кафедри інформаційних технологій, фізико-математичних та економічних наук, викладач дисципліни “Управління проєктами в ІТ-галузі” Наталія Олександрівна Бугаєць.

Прочитано 162 разів
теги

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative