03 листопада 2023 р. здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 013 Початкова освіта групи ПО-11 відвідали урок «Я досліджую світ» в межах вивчення дисципліни «Теорія початкової освіти» (доц. Новгородська Ю.Г.). Даний урок був проведений дистанційно у 3-А класі Ніжинської гімназії №10 вчителем початкових класів Ярош Ольгою Анатоліївною.

Студенти познайомилися з особливостями організації освітнього процесу шляхом дистанційної форми, побачили її переваги й недоліки. Також при вивченні теми «Властивості води та її значення для живих організмів» здобувачі мали змогу спостерігати, як структурно побудований урок; які методи і як саме вчитель використовує їх для розвитку пізнавального інтересу молодших школярів, критичного мислення; для створення освітнього середовища, що сприяє ефективному навчанню.

Бакалаврам було продемонстровано, як візуалізація матеріалу, що подавався (перегляд мультфільму), забезпечує ефективність сприйняття інформації та забезпечує міцність її засвоєння, активізує роботу учнів. Протягом уроку студенти спостерігали за тим, як правильно розподілити час на кожен етап уроку, які види діяльності є ефективними, як враховуються вікові особливості дітей при подачі матеріалу.

Після проведення уроку викладач Новгородська Ю.Г. разом зі студентами здійснили аналіз змісту уроку за установленою схемою.

Щиро вдячні адміністрації закладу за надану можливість відвідати урок та Ользі Анатоліївні за цікаве та змістовне заняття.

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative