Колектив бібліотеки щиро вдячний всім, хто долучився до участі у благодійній акції: «Подаруй бібліотеці сучасну книгу!», яка відбулася в бібліотеці Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя у рамках програми святкових заходів до Всеукраїнського дня бібліотек з 26 по 30 вересня 2023 р. 

До участі в акції долучилися наші студенти спеціальностей: «Дошкільна освіта», «Історія та археологія», «Соціальна робота», «Комп’ютерна інженерія», «Науки про Землю», «Філологія. Українська мова». Не залишився осторонь цієї культурної акції і доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри літератури, методики її навчання, історії культури та журналістики Юрій Іванович Бондаренко.

Розмаїття книжкових дарунків вражає: словники, довідники, мистецькі альбоми, книги з філософії, психології, історії України та різножанрова художня література.

Бібліотечна команда щиро радіє подарованим книгам та дякує всім, хто привітав нас із професійним святом, засвідчивши свою любов і повагу до книгозбірні та її колективу! Ми впевнені, подаровані видання стануть важливою частинкою фонду, допоможуть у забезпеченні освітнього процесу, відродженні культури та духовному зростанню й обов’язково знайдуть свого читача. Шануймося та приєднуємося до читання! Дякуємо, що Ви з нами!

Прочитано 148 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative