19 жовтня студенти 2-го курсу ОП Комп’ютерні науки, Комп’ютерна інженерія, Середня освіта (Математика), Середня освіта (Інформатика), Науки про землю стали учасниками тренінгу "Життєстійкість в сучасних умовах", організованого Центром Життєстійкості м. Ніжина. Мета тренінгу - підвищення життєстійкості особистості в сучасних умовах війни. Студенти дізналися корисну інформацію, що стосується поняття життєстійкості та його складових, опанували техніку позитивного мислення та вивчили стилі спілкування. Кваліфіковані тренери Центру надали рекомендації, щодо подолання кризових ситуацій, запропонували можливі життєві сценарії, з яких студенти спробували знайти вихід.

Враження студентів:

Стець Катаріна (група КН-21): «Тематика тренінгу – надзвичайно важлива в наш час. Я дізналася для себе чимало корисної інформації: як протистояти стресу, відновлювати себе, свій психічний, фізичний та емоційний стан. Найбільше запам’яталося як групою створювали та грали в сценці агресивність у найбуденнішій ситуації з кафе. Із задоволенням відвідаю й інші цікаві заходи Центру».

Ареф’єва Софія (група НЗ-21): «Тренінг допоміг розкрити свої емоції в спілкуванні, розібратися із існуючими стилями спілкування. Було весело і пізнавально!».

Дякуємо тренерам Центру за надану можливість!

 Центр життєстійкості в м. Ніжин створюється ГО «Клуб рибалок України» за підтримки UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення, та Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні» за фінансової підтримки Європейського Союзу.

 Проєкт #EU4Recovery — Розширення можливостей громад в Україні впроваджує UNDP Ukraine / ПРООН в Україні із залученням UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення та UN Women Ukraine / ООН Жінки в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу. European Union in Ukraine.

к.ф.-м.н., доцент кафедри інформаційних технологій,

фізико-математичних та економічних наук Лисенко І.М.

Прочитано 160 разів
теги

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative