12 жовтня біля нового корпусу Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя відбувся масштабний захід, який об’єднав молодь - танцювальний батл "MyDance".

Це вже 4 "MyDance" в історії Ніжинського університету, який бере свій початок з 2017 року. І можна з впевненістю сказати, що з кожним роком він стає краще, яскравіше та цікавіше. Хоча б, здавалося, куди більше? Але наша молодь найкреативніша, що і довела теплого жовтневого вечора біля стін НДУ.

Цього року в конкурсній програмі традиційно брали участь команди гуртожитків ( третього та четвертого), а також до них доєднався Ніжинський фаховий коледж культури і мистецтв імені Марії Заньковецької.
Поза конкурсом виступили Ніжинський ліцей Ніжинської міської ради при Ніжинському державному університеті та Ніжинський фаховий медичний коледж.

Сам танцювальний батл складався з трьох конкурсів: візитівка, полотно та історія.

Кожна команда у кожному з конкурсів продемонструвала чудові та яскраві виступи. І варто відзначити, що вони були різні! Журі у складі: Віталіни Скороход (начальник відділу виховної роботи, соціокультурної діяльності та промоції), Олександра Пархоменка (доцент кафедри музичної педагогіки та хореографії) та Марини Стратілат (випускниця НДУ, майстер міжнародного класу, тренер та старійшина національних чемпіонатів в індустрії моди) у певний момент не могли визначитися з переможцем, адже кожен виступ був гідний перемоги. Та все ж її отримали дві команди: Ніжинський фаховий коледж культури і мистецтв імені Марії Заньковецької та команда третього гуртожитку.

Найактивніші учасники команд та хореографи, які готували збірні гуртожитків, були нагороджені грамотами від ректора університету Олександра Самойленка.

Наставниці команд Світлана Сварська (коледж культури і мистецтв), Світлана Яцун (4 гуртожиток) та Юлія Пампура (3 гуртожиток) отримали подарункові сертифікати від Марини Стратілат.

Танцювальний батл "MyDance" було організовано відділом виховної роботи, соціокультурної діяльності та промоції.

Дяка за підтримку ректору університету Олександру Самойленку та Профкому студентів НДУ.

І найголовніша подяка Силам оборони України, які дають можливість у такий складний час нашій молоді творити.

Прочитано 155 разів
теги

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative