Саме під такою назвою вийшов посібник авторського колективу у складі доцента кафедри всесвітньої історії та міжнародних відносин Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя Олександра Желіби, завідувача кафедри суспільних дисциплін та методики їх викладання Чернігівського ОІ імені К. Д. Ушинського, доцента Олександра Мокрогуза, експертки з медіаосвіти Академії української преси Оксани Волошенюк.

Посібник розрахований на викладачів історії і громадянської освіти, які прагнуть засвоїти додаткові можливості для практичної роботи з формування медіаграмотності в здобувачів освіти, за умов інформаційно-ідеологічного протистояння. Автори проаналізували ключові наративи російської історичної пропаганди та створили методичні вправи, які дозволяють працювати на заняттях. Запропоновані матеріали спрямовані на системне та усвідомлене засвоєння методик критичного мислення та декодування дезінформації та пропаганди.

Посібник можна безкоштовно скачати за посиланням: https://medialiteracy.org.ua/tehniky-dekoduvannya-rosijskoyi-propagandy-na-zanyattyah-z-istoriyi-ta-gromadyanskoyi-osvity/

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative