28 вересня в актовій залі старого корпусу Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя відбулися урочистості з нагоди Дня працівника освіти.

Захід розпочався з привітань ректора університету Олександра Самойленка.

«Усі ми працюємо для того, щоб наша країна ставала квітучою, європейською. Усі ми працюємо задля перемоги України», — сказав Олександр Григорович.

Родзинкою свята став концерт, організований факультетом педагогіки, психології, соціальної роботи та мистецтв. Молодіжний хор «Світич», художніми керівниками та диригентами якого є заслужена діячка мистецтв України, професорка, завідувачка кафедри вокально-хорової майстерності Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя Людмила Шумська та заслужена діячка мистецтв України, професорка Людмила Костенко, а також оркестр народних інструментів, керівником якого є народний артист України, професор, завідувач кафедри інструментально-виконавської підготовки Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя Микола Шумський, зачарували усіх присутніх своїм виступом.

Опісля відбулося вручення грамот за високі показники у виробничій діяльності, активну участь у громадському житті університету та з нагоди Дня працівника освіти. Ректор університету Олександр Самойленко особисто вручив працівникам університетські грамоти, подяки від міського голови Ніжина Олександра Кодоли, подяки від Чернігівської обласної адміністрації, грамоти від МОН України та квіти. Він побажав міцного здоров'я, невичерпної енергії та нових педагогічних звершень. Голова профкому працівників Олексій Лейберов вручив грамоти та квіти від профспілки працівників. Він побажав натхнення, невичерпної енергії, добробуту й плідної сродної праці.

Наприкінці урочистостей можна було сказати, що університет забуяв від великої кількості букетів та усмішок його працівників, які вже увійшли в активну фазу нового навчального року.

Прочитано 176 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative