Вже вкотре переконуюся, що робота зі студентською молоддю визначає мій ритм серцебиття: він пришвидшується коли вони сміються, радіють, співають; стихає, коли негаразди, і... на хвилину зупиняється, коли приходить сумна звістка з фронту...

21 вересня, навіть сам Гоголівський корпус, зачаровано і дуже гордовито споглядав за виступами нашої талановитої студентської молоді. Я не знаю більш зачарованого простору в Ніжині, ніж біля корпусу університету. Колони підсвічувалися вогнями і глядачі, що прийшли, допомагали створювати чудову атмосферу ліхтариками на своїх телефонах. Кожен твір, що виконувався, був підібраний виважено, ніс в собі інформаційний потік українського сьогодення.

Теплий осінній вечір, прекрасна погода і чудові молоді обличчя, що хотіли донести до глядача, незважаючи ні на що: вистоїмо і переможемо! Ініціативна молодь, творчий проект "НА СТИЛІ" неодноразово показували свій креатив і талант. Вчора їм у цьому допомагала сама природа.

Захід був благодійний, дякуємо усім присутнім, що долучилися до збору коштів. НДУ для ЗСУ. Україна дійсно єднає серця в прагненні до Перемоги! Хочу подякувати усім студентам, що показали свої таланти , ось вони:

студентський аматорський ансамбль пісні і танцю "КАМЕЯ", у складі :

Сергієнко Вікторії, Павленка Євгенія,

Старостенко Анастасії, Лагуса Максима, Демидова Дмитра, Андрія Алєксєєнка, Дмитра Шарапата

керівник: Кланюк Вячеслав; виконавцям: Валерії Толстоліс, Вікторії Сивокінь, Дмитру Борківському, Дарині Халимон, Дедуху Сергію, Анні Шарапат:

організаторам ( окрема дяка Сергію Іванюку), ректору НДУ імені Миколи Гоголя, Олександру Самойленку, що завжди підтримує студентську ініціативу і, найбільша подяка Збройним Силам України за можливість жити, творити і працювати на благо України!

ВІТАЛІНА СКОРОХОД Віталіна Скороход

Дяка за допомогу зі світловим обладнанням Дмитрий Пучко

Нам вдалося зібрати 9258 грн!

Прочитано 176 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative