20 вересня відбулася зустріч студентів Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя з представниками управління патрульної поліції в Чернігівській області ДПП.

Старший інспектор з особливих  доручень відділу звʼязків з громадськістю УПП в Чернігівській області ДПП, старший лейтенант поліції Мельник Ольга розповіла про суть роботи поліцейських і поділилася з молоддю власним досвідом. «Робота поліцейського складна й відповідальна. Це про готовність віддано служити людям», — зазначила вона під час свого виступу.

«Патрульна поліція з'явилась у відповідь на виклик про те, що потрібні зміни. Зміни у правоохоронній системі, принципах людей, країні», — додала інспектор з рекрутингу відділу кадрового забезпечення управління патрульної поліції в Чернігівській обласній ДПП, старший лейтенант поліції Росік Тетяна. Вона розповіла про специфіку своєї роботи, яка полягає у підборі кадрів і ознайомила студентів з інформацією про те, як стати поліцейським чи поліцейською, які вимоги до кандидата, що хоче долучитися до команди патрульних.

Старший інспектор відділу звʼязків з громадськістю  УПП в Чернігівській області ДПП, старший лейтенант поліції  Мороз Наталя зосередила увагу на труднощах роботи та показала частину укомплектування патрульних. Вона дозволила студентам на мить відчути себе частиною команди, одягнувши на себе спорядження. У такій невимушеній атмосфері правоохоронці радо відповідали на всі запитання студентів.

Зазначимо, що 2 липня 2015 року, після Революції гідності, Верховна Рада ухвалила закон, з якого почалась реформа правоохоронної системи — в Україні з'явилася патрульна поліція, новостворений орган національної поліції.

Прочитано 159 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative