14 вересня о 18:00 відбулася третя лекція Школи Доброго Врядування, яку провів Томас Дж. Шаттак (University of Pennsylvania) на тему: «Indo-Pacific developments since russia's invasion of Ukraine (Ситуація в Індо-Тихоокеанському регіоні після вторгнення росії в Україну)».

Школа доброго врядування була представлена ГО «АНТС» в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст лекцій є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди USAID або уряду США.

Томас Дж. Шаттак – менеджер Global Order Program Manager в Perry World House (University of Pennsylvania).  Він є колишнім заступником директора Азійської програми в Дослідницькому інституті зовнішньої політики (Foreign Policy Research Institute, FPRI). Його дослідження зосереджені на внутрішніх і зовнішніх справах Тайваню та Китаю, напівпровідниковій промисловості Тайваню та ролі США в Індо-Тихоокеанському регіоні.

До цікавого та змістовного наукового заходу долучилися бакалаври та магістранти Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, які навчаються за спеціальністю 291 Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії, а також викладачі кафедри всесвітньої історії та міжнародних відносин.

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative