7 вересня студенти першого курсу спеціальності «Журналістика» відвідали Музей рідкісної книги імені Г.П. Васильківського, що є структурним підрозділом бібліотеки Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя.

Незважаючи на складні часи, бібліотека продовжує працювати з унікальними фондами й колекціями, а її невтомний і харизматичний директор та екскурсовод музею Олександр Морозов проводить велику просвітницьку роботу.

От і цього разу студенти дізнавалися про рукописні книги часів Київської Русі, дискусію щодо першості українських друкарів, а також деякі факти про зміни в структурі й оформленні фоліантів, біографії світових майстрів книжкової справи, поліграфічні технології різних часів.

Така екскурсія допомогла студентам розширити кругозір, доповнити знання новими фактами, отримати естетичну насолоду від неймовірно різнобарвних варіацій оформлення книг. Студенти отримати незабутні враження і встигли сфотографуватися, зафіксувавши на пам’ять швидкоплинні миттєвості навчального процесу в університеті.

 

Лук’яненко Ірина,

студентка I курсу

спеціальності «Журналістика»

Ніжинського державного університету

Імені Миколи Гоголя

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative