У вересні 2023 року святкують свій 60-річний ювілей науковці Ніжинської вищої школи: доктор фізико-математичних наук, професор, проректор з наукової роботи та міжнародних зв’язків О. В. Мельничук та доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри літератури, методики її навчання, історії культури та журналістики Ю. І. Бондаренко. Ювіляри – визнані українською й світовою спільнотою вчені у царині фізики та філології.

З метою популяризації наукового доробку професорів працівниками сектору наукової бібліографії підготовлено біобібліографічні покажчики «Олександр Володимирович Мельничук» та «Юрій Іванович Бондаренко», які продовжують серію видань «Вчені-ювіляри Ніжинської вищої школи».

У покажчиках репрезентовано бібліографію праць Олександра Володимировича та Юрія Івановича. Представлено наукові видання, підручники, навчальні посібники, тези виступів на науково-практичних конференціях, семінарах, статті у журналах і тематичних збірниках, періодичних і продовжуваних виданнях.

Посібник адресується широкій читацькій аудиторії – науковим працівникам, викладачам, аспірантам, студентам та всім, хто цікавиться розвитком фізики і філології в Україні та за її межами.

Електронна версія біобібліографічних покажчиків доступна на сайті бібліотеки Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя

https://library.ndu.edu.ua/images/2023/_%20_05.09.2023.pdf    

https://library.ndu.edu.ua/images/2023/1309.pdf 

Колектив бібліотеки сердечно вітає ювілярів, зичить міцного здоров’я, професійного зростання та особистих успіхів, впевненого досягнення нових життєвих вершин!

Прочитано 149 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative