До уваги студентів та аспірантів!

Представництво Європейського Союзу в Україні оголошує набір школярів, студентів та аспірантів для участі в Онлайн школі EUStudyDays-2023.

 

Кінцева дата подачі заявок: 23:00, 29 серпня 2023.

EUStudyDays/Єврошколи - це освітній проєкт Представництва Європейського Союзу в Україні, який надає можливість старшокласникам, студентам та аспірантам дізнатися більше про Європейський Союз та відносини між ЄС та Україною від ключових європейських та українських експертів у цій сфері. Проєкт сприяє розвитку мережі української молоді для комунікації, обміну досвідом, співпраці і впровадження спільних ініціатив.

Складові EU Study Days/Єврошколи включають онлайн-навчання, офлайн літню та зимову школи. Кожен цикл онлайн-навчання складається з 10 модулів для школярів і 10 модулів для студентів. Кожен модуль включатиме –відео-лекції від дипломатів або експертів Представництва ЄС в Україні, провідних європейських або українськихекспертів, викладачів, практиків; вебінари, відкриті дискусії, творчі майстерні, дебати, ігри та інші інтерактивнізаходи на платформах Zoom/Webex; онлайн-тести після проходження кожного модулю.

Найкращі, найуспішніші 20 учасників з числа студентів та 20 учасників з числа учнів, які повністю виконаютьпрограму навчання за онлайн-модулями та успішно пройдуть тести будуть запрошені на зимову офлайн школу.

Оголошення про відбір учасників на навчання восени 2023 року було опубліковане Представництвом ЄС в Україніза посиланням: https://bit.ly/3s0rk86

Більше інформації можна знайти на сайті проєкту: https://www.eustudydays.in.ua/2023/08/01/novyj-nabirna-uchast-v-onlajn-shkoli-eu-study-days-2023/

Проєкт реалізується громадською організацією «Молодіжна альтернатива», Львівським національним університетомімені Івана Франка, Харківським національним економічним університетом імені Семена Кузнеця.

Будемо вдячні за сприяння поширенню інформації про відбір учасників освітнього проєкту EU Study Days/Єврошколи.

Контактна особа для зв'язку - Людмила Кудіна, Голова громадської організації «Молодіжна Альтернатива».

youth.alternative.ua@gmail.com,+38097 280 8488.

 

Детальніше

 

Прочитано 183 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative