15 серпня до нашого університету завітала представницька делегація партнерського закладу вищої освіти – Національного університету «Чернігівська політехніка» на чолі з ректором, професором Олегом Новомлинцем. Наші університети мають давню тісну співпрацю у різних напрямах, які сприяють не лише зростанню авторитету закладів у регіоні, але й дають потужний поштовх для подальшого розвитку Чернігівщини зокрема, і України в цілому.

Метою зустрічі стало підписання керівниками закладів Договору про організацію військової підготовки здобувачів вищої освіти за програмою офіцерів запасу, що відкриває перед студентами нашого університету перспективу здобути додаткову освіту на кафедрі військової підготовки Національного університету «Чернігівська політехніка» за унікальними для України військово-обліковими спеціальностями:

  • бойове застосування підрозділів безпілотних авіаційних комплексів тактичного класу;
  • бойове застосування підрозділів радіорозвідки;
  • застосування з’єднань, військових частин і підрозділів, озброєних наземними засобами радіоелектронної боротьби.

В умовах повномасштабної війни та героїчної боротьби нашого народу проти ворожої агресії, набуття студентами нових вмінь і навичок, розширення професійних компетентностей, пов’язаних із захистом Батьківщини, набуває загальнодержавного значення і суспільної ваги. Тому, адміністрація нашого університету з вдячністю відгукнулася на пропозицію партнерів щодо здійснення такої підготовки та підписання цього Договору.

Крім того, було обговорено низку інших питань, що стосуються подальшої співпраці і взаємодії між колективами університетів із пріоритетних напрямів діяльності.

Прочитано 231 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative