Відтепер інформація про освітню програму «0.61. Журналістика. Видавнича справа та редагування» розміщена в базі даних Інституту масової інформації та комунікацій (УІМК), що є незалежним аналітичним центром, який проводить медіадослідження, аналізує медіапроцеси та їх уплив на політику й суспільство, надає компетентні рекомендації та пропонує ефективні рішення у сфері медіа та комунікації, є майданчиком для експертних дискусій та центром, який поширює знання про медіа для широкої громадськості.

Саме УІМК (UMCI) втілює на електронній платформі проєкт Journalism Teachers’ Academy (Академія викладачів журналістики), спрямований на покращення якості української журналістської освіти та інформування абітурієнтів про ЗВО, які готують спеціалістів у галузі соціальних комунікацій.

Сайт jta.com.ua слугує платформою для обміну досвідом та інформацією про новини, тенденції, проблеми журналістської освіти. На ньому вже доступна інформація про 18 навчальних закладів, у тому числі Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя. Тут можна дізнатися про викладачів спеціальних дисциплін, особливості освітньої програми, її унікальність, навчальні дисципліни, наукову роботу, творчі конкурси, літературні здобутки, додаткові види неформальної освіти, бази практик і працевлаштування, технічне забезпечення спеціальності, співпрацю викладачів та студентів із зарубіжними університетами, досягнення випускників спеціальності. Доповнює інформацію відео, з якого можна побачити всі переваги навчально-виховного процесу в університеті. І на завершення сторінка містить контактну інформацію з посиланням на сайт кафедри та соціальні мережі.

Така інформація стане корисною для абітурієнтів, які мають намір вступити до Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя за освітньою програмою.

Ознайомитися з розміщеною інформацією можна на сайті jta.com.ua (Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя - Академія викладачів журналістики (jta.com.ua)

 

Надія Подоляка,

доц. кафедри літератури, методики її навчання, історії культури та журналістики, канд. н. із соціальних комунікацій

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative