У четвер, 27 липня, було підписано договір про співпрацю між Академією Державної пенітенціарної служби та Ніжинським державним університетом імені Миколи Гоголя.

Ректор Ніжинського державного університету Олександр Григорович Самойленко гостинно прийняв у стінах Гоголівського вишу делегатів від Академії Державної пенітенціарної служби, серед яких була й пані ректор Петровська Юлія Михайлівна. Сторони, керуючись необхідністю вдосконалення рівня підготовки висококваліфікованих фахівців та бази проведення наукових досліджень, прагнучи до розширення творчих зв'язків між закладами вищої освіти, домовились про співпрацю у сфері освітньої та наукової діяльності.

Завершальною нотою офіційної частини візиту стали слова Олександра Григоровича: «Рухаймося до перемоги!», у відповідь на які пролунало: «Рухаймося разом!».

Опісля ректор Ніжинського державного університету провів для гостей екскурсію навчальним закладом та запропонував ознайомитися з музейним фондом університету, щоб мати глибше уявлення про спільні точки дотику, які надалі можуть стати опорою для реалізації спільних проєктів.

Прочитано 189 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative