З 13 по 15 липня у Львові, в Українському католицькому університеті, відбулася підсумкова конференція VI фази польсько-українського проєкту «Інноваційний університет і лідерство». Від Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя у заході взяли участь Олександр Самойленко (учасник І фази проєкту) та Оксана Тарасенко (учасниця VI фази проєкту).

Оксана Тарасенко у співпраці з колегами Тетяною Степурою (Національний університет «Львівська політехніка») та Оленою Кузьмак (Луцький національний технічний університет) представили проєкт на тему «Моделі гнучкого управління якістю вищої освіти в умовах змін».

Загалом, учасники конференції представили проєкти, які стосувались удосконалення механізмів контролю досягнення програмних результатів навчання; моделі формування та реалізації інноваційної освітньої програми як конкурентної переваги ЗВО; моделі оптимізації організаційного забезпечення системи внутрішнього моніторингу якості освітніх програм; можливостей активізації розвитку міждисциплінарної взаємодії в системі освіти і науки на засадах вдосконалення інформаційної бази; стратегічного розвитку академічного потенціалу університету як цілеспрямованої реалізації активів та виявлення прихованих можливостей співробітників задля забезпечення фінансової стійкості ЗВО тощо.

Під час заходу представники Національного агенства із забезпечення якості вищої розкрили сучасні тренди системи забезпечення якості вищої освіти. Конференція завершилася жвавою дискусією щодо інституційної акредитації, акредитації міждисциплінарних освітніх програм, постакредитаційного моніторингу, проблем академічної доброчесності в умовах розвитку штучного інтелекту тощо.

Прочитано 265 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative