Сьогодні для вас як студентів кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи групи СР-11 завершилася остання сесія….І вже скоро ви не будете першокурсниками….

Разом ми пережили непростий 2022-2023 навч. рік, коли після двох років локдаунів через Ковід-19, ви вступили до університету під час війни, адаптувалися в умовах відключення світла, сигналів тривог, нових знайомств, незвичного режиму організації  навчання і проживання у гуртожитку, такі різні.…  

Ніби так швидко промайнув цей рік, а ми з вами багато що зробили: познайомилися, вчилися дружити і приймати один одного, розчаровувалися, святкували особливі Дні, танцювали, обирали Дерево нашої групи, відвідували тренінги та майстер-класи, музеї та подорожували до Києва і за кордон, здобували перемоги на олімпіаді і  конкурсах студентських наукових робіт, були учасниками наукових семінарів та конференцій, були волонтерами у Червоному Хресті та  Карітасі, у соціальних проєктах ГО «Час для нас» тощо… (додайте, що не згадалося…).

Хочу щиро подякувати вам як групі «НАЙКРАЩІ» за ці спільно прожиті нами години та дні та новий досвід, за взаємопідтримку, віру і збережену любов.

З повагою, куратор – Світлана Борисюк, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя.

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative