Замойська державна академія (Польща) на початку червня 2023 року приймала делегацію з Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя. Учасниками міжнародного наукового семінару «Актуальні проблеми та виклики педагогіки і соціальної роботи» стали студенти, аспіранти та викладачі кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи.

Так, результати наукової роботи, яка зайняла перше місце на університетському етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з соціальної тематики, презентували Вікторія Іванюк та першокурсниця Марина Білик. Цікавою видалася доповідь магістрантки кафедри Олени Малишко, яка поділилася досвідом організації дозвілля людей похилого віку в умовах приватного музею «Старобілоуський музейний комплекс» у Чернігівській області.

Детальна інформація про організацію і програму наукового семінару розміщена на сайті державної академії у Замості за посиланням: https://www.akademiazamojska.edu.pl/pl/news/1052-wspolczesne-wyzwania-pedagogiki

В межах підписаної угоди між Ніжинським університетом і Замойською академією впродовж останнього часу було організоване плідне україно-польське співробітництво науковців двох вишів. І керівниця Центру соціально-педагогічних досліджень при кафедрі соціальної роботи і соціальної роботи доц. Світлана Борисюк  виконала приємну місію – передала подяку ректорові Академії Павлу Скшидлевському від ректора Ніжинського університету Олександра Самойленка.

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative