За ініціативи Центру соціально-педагогічних досліджень у червні 2023 року було організовано поїздку студентів та викладачів до Польщі для участі у наукових заходах, організованих партнерськими кафедрами. Так під час науково-практичної конференції «Об’єднані наукою» у Хелмській академії прикладних наук молоді ніжинські науковці презентували результати дослідження рівня доступності/безбар’єрності для маломобільних груп населення інфраструктури та простору Ніжина і Хелма. Це дослідження було проведене в межах міжнародного порівняльного науково-дослідного проєкту «Вивчення стану доступності соціальної інфраструктури невеликого міста», в якому брали участь члени Центру СПД під керівництвом проф. О. Лісовця, доц. С. Борисюк, асист. Г. Б’янки.

Окрім обміну досвідом організації наукової студентської роботи, під час конференції представниця кафедри доц. Світлана Борисюк передала подяки від ректора Ніжинського вишу Олександра Самойленка, директорки Ніжинського територіального центру соціального обслуговування Інеси Шаповалової за результативну багаторічну наукову та методичну співпрацю нашим партнерам – доктору педагогіки Галині Бейгер та проректору з міжнародних зв’язків Зігмунту Гардзінському. І отримали подяки від Хелмської академії прикладних наук для ректора НДУ ім. М.Гоголя Олександра Самойленка та для кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи під керівництвом проф. Олега Лісовця.

Зустрічі на конференції з науковцями-колегами та друзями нашої кафедри засвідчили підтримку українців у російсько-українській війні, сприяли розбудові подальшого нашого партнерства в освітній та соціальній сфері.

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative