Підсумкова атестація в НДУ ім. М.Гоголя на 4 курсі спеціальності 053 Психологія відбулася з 21 по 28.06.2023 року.

Випускники складали фінальний кваліфікаційний іспит (21.06.), а також захищали кваліфікаційну роботу (28.06.).

Кваліфікаційний іспит складався з теоретичних питань та практичних завдань, де кожен мав вирішити ситуацію з позиції психолога, надати психологічні рекомендації та знайти фахове вирішення ситуації.

Захист кваліфікаційної бакалаврської роботи пройшов у цікавій жвавій атмосфері. Студенти знайомили присутніх з результатами свої досліджень, відповідали на питання й ділились власним досвідом наукової роботи.

На захист кваліфікаційних робіт завітали:

  • Стейкголдер освітньої бакалаврської програми за спеціальністю 053 Психологія, директор Центру розвитку «УСПІХ» Чепела Олеся Володимирівна.
  • Гарант освітньої програми за спеціальністю 053 Психологія, кандидат психологічних наук, доцент кафедри загальної та практичної психології НДУ ім.М.Гоголя Кошова Інна Вікторівна.

Олеся Володимирівна зазначила, що знання з психології потрібні в кожній професії та сфері життя і побажала випускникам самореалізації та професійного зростання.

Інна Вікторівна подякувала студентам за старанність та співпрацю протягом чотирьох років і запросила продовжити навчання на наступному, другому освітньому рівні – у магістратурі за спеціальністю 053 Психологія.

Цього року серед випускників денної форми навчання завершував студент з Китаю, який протягом чотирьох років здобував освіту в НДУ ім. М.Гоголя. Сподіваємось, що міжкультурний досвід під час навчання в НДУ стане в нагоді всім учасникам освітнього процесу.

На згадку студенти зробили фото разом з екзаменаційною комісією та стейкголдером, говорили багато слів вдячності, згадували пам’ятні моменти свого навчання.

На завершення студенти повідомили, що з нагоди закінчення свого навчання зібрали кошти на донат для ЗСУ, завдяки яким мають змогу навчатися і жити у своїй країні.

Дякуємо чудовій групі П 41 за активність, наполегливість, самобутність у навчанні та громадському житті факультету та університету.

Бажаємо життєвих та професійних успіхів, особистого щастя, мирного неба.

Завжди раді вам на кафедрі загальної та практичної психології.

Чекаємо всіх у магістратурі спеціальності 053 Психологія. 

 

Доцент кафедри загальної та практичної психології

НДУ ім.М.Гоголя

Кресан О.Д.

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative