Студенти 3 курсу ОП Середня освіта. Англійська мова і література“ та ОП «Середня освіта. Німецька мова і література» завершили виховну мовну практику, метою якої була підготовка здобувачів освіти до здійснення навчання іноземних мов під час відпочинку дітей у літніх (зимових) таборах, у позашкільних закладах освіти, шкільних майданчиках, мовних програмах. 

Студенти вчилися планувати та реалізовувати освітній процес з іноземних мов, який відбувається в ігровому форматі на різних рівнях: виконання окремих завдань, розвиток іншомовної компетентності, спілкування та діяльність у програмі. 

Другий модуль практики було проведено у формі тренінгу, на якому студенти презентували проєкти своїх таборів, практично випробували підготовлені ігри, заняття та колективні творчі справи.

Під час тренінгу відбулась цікава зустріч з керівником таборів «Шоколад» Сергієм Вишневським. Досвідчений практик поділився своїм досвідом організації відпочинку та дозвілля дітей, секретами свого успіху на ринку освітніх та культурно-дозвіллєвих послуг.

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative