З 19 по 27 червня 2023 р. на кафедрі загальної та практичної психології НДУ ім.М.Гоголя відбулася підсумкова атестація – випускні кваліфікаційні екзамени та захист кваліфікаційної роботи в магістратурі за спеціальністю 053 Психологія, освітньо-наукова програма «Клінічна психологія з основами психотерапії».

Ця магістерська програма унікальна тим, що вона є освітньо-науковою, тобто поєднує і практичний, і науковий компонент, а навчання тут триває два роки.

Підсумкова атестація складалася з двох частин:

  • Складання кваліфікаційного екзамену з психології та
  • Захист кваліфікаційної магістерської роботи.

Екзаменаційна комісія складалася з членів кафедри загальної та практичної психології:

Доктор психол.н., проф., завідувач кафедри загальної та практичної психології НДУ ім.М.Гоголя Папуча М.В. – голова екзаменаційної комісії.

Члени комісії:

  • Канд.психол.н., доцент Михайлова О.І. – гарант освітньої програми «Клінічна психологія з основами психотерапії».
  • Канд. психол.н., доцент Наконечна М.М.
  • Канд. психол.н., доцент Кресан О.Д.

13 Випускників-магістрантів успішно склали атестаційний іспит та захистили магістерські роботи, продемонструвавши високий рівень підготовки та отримавши гарні оцінки.

Цього року випускники показали гарні знання, володіння матеріалом, практичними вміннями та навичками, а також наукові здібності, що виявилися при написанні та захисті кваліфікаційних робіт.

На захисті кваліфікаційних робіт були справжні наукові дискусії, фахові питання від членів комісії та присутніх колег, відстоювання своєї позиції та обґрунтування наукових положень дослідження.

Прямо під час екзамену гарант ОНП канд.психол.н., доцент Михайлова О.І. повідомила чудову новину – про офіційне отримання сертифікату про акредитацію освітньо-наукової програми «Клінічна психологія з основами психотерапії».

Завершили екзамен взаємними гарними побажаннями, словами вдячності за два роки плідної співпраці та чудовими враженнями від навчання і взаємодії.

Дякуємо нашим прекрасним випускникам, бажаємо їм здоров’я, професійних успіхів, самореалізації у професії та житті, мирного неба.

Чекаємо на наступному, третьому рівні освіти за спеціальністю 053 Психологія – в аспірантурі НДУ ім. М.Гоголя!

 

Кресан О.Д.,

Доцент кафедри загальної та практичної психології

НДУ ім.М.Гоголя

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative