14 червня 2023 року в Національному музеї Тараса Шевченка відбулась урочиста церемонія нагородження переможців ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. 

Серед переможців студентка ІІІ курсу факультету філології, історії та політико-юридичних наук Катерина БОНДАРЕНКО (науковий керівник – канд. філол. наук., доц. кафедри літератури, методики її навчання, історії культури та журналістики Оксана Миколаївна КАПЛЕНКО).

За час навчання Катерина Бондаренко зарекомендувала себе як сумлінна та відповідальна студентка, навчається на «відмінно». Поглиблено вивчає філологічні дисципліни, постійно працює над саморозвитком.

Катерина бере активну участь у науковій діяльності. Базовий спектр її зацікавлень пов’язаний насамперед із сучасним шевченкознавчим дискурсом. За результатами дослідження виголошено доповідь «Нові здобутки сучасного шевченкознавства» на Всеукраїнській науково-практичній інтернет-конференції «Арватівські читання – 2023», присвяченій 95-річчю від дня народження Ф. С. Арвата та підготовлено статтю для публікації у «Віснику студентського наукового товариства» НДУ імені Миколи Гоголя.

Також Катерина Бондаренко посіла ІІІ місце конкурсу «Кращий студент-науковець 2023», який проводився серед студентів та магістрантів нашого університету, брала участь в Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика та інших різноманітних заходах, зокрема засіданнях студентської наукової проблемної групи «Сучасні літературознавчі студії».

Бажаємо міцного здоров’я, творчого натхнення, невичерпної енергії та нових звершень на науковій ниві.

Прочитано 283 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative